Overslaan naar hoofdinhoud
  • Uitstekende kwaliteit
  • Persoonlijke en snelle klantenservice
  • Brede kennis en expertise

Wij zijn VetSimplicity.

Onze filosofie

Wij zijn gek op huisdieren. Onze passie is om de beste producten voor uw huisdieren aan te bieden en dit met professionaliteit en toewijding te doen. We werken al meer dan 30 jaar in deze sector en zetten onze kennis en ervaring in om de beste mogelijk diervoeding te ontwikkelen.
Via de dierenarts ondersteunen we eigenaren van gezelschapsdieren, omdat zij de behoeften en beste behandelmethoden kennen voor uw trouwe viervoeter.

Het Bedrijf

Vetsimplicity is een merk van “My Best Friend Company”; een Deens/Spaans bedrijf dat zich inzet voor het ontwikkelen van de beste veterinaire diervoeding.
Dankzij de ervaring die is opgedaan in de sector, is het assortiment ontwikkeld met de nieuwste recepten, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. De unieke wijze van productie en verpakken, zorgt voor de beste beschikbaarheid van nutriënten en behoud van smakelijkheid tot de laatste brok.

Minder Soorten En Maten

✔️ 1 referentie per productsoort, geschikt voor alle rassen en groottes.

✔️ Eén zakformaat waardoor transport en opslag gemakkelijker zijn.

✔️ Helder prijsconcept. Koop geen grotere zak, maar koop meer zakken voor meer korting. Hierdoor blijft de voeding langer vers en smakelijk en is er geen gesjouw met grote, zware zakken.

✔️ Mix & match; u krijgt extra korting wanneer meerdere zakken, ongeacht het soort voeding gekocht worden. Zo kunt u zowel voor uw hond als kat in één keer bestellen voor de prijs van een grootverpakking! (alleen in de dierenartspraktijk mogelijk)

De Producten

✔️ Graanvrij en gluten vrije formules. Door te kiezen voor zalm of kip als eiwitbron is het tevens geschikt voor een allergie gevoelige hond of kat.

✔️ Up-to-date recepten op basis van de laatste inzichten en modernste productietechnieken,  gericht op voeding en gezondheidsondersteuning van hond en kat.

✔️ Zonder conserveringsmiddelen, maar geconserveerd met natuurlijke antioxidanten.

✔️ De ronde brok is perfect voor smaak en acceptatie, activeert natuurlijk kauwgedrag, verhoogt de speekselproductie, biedt optimale vertering en werkt gebit reinigend.

De Unieke Verpakking

✔️ Vetsimplicity heeft een unieke verpakking. Door gasverpakking biedt het lange houdbaarheid en smakelijkheid. Zo blijft de voeding blijft tot 5 keer langer vers zonder gebruik van kunstmatige conserveringsmiddelen. 

✔️ De stevige aluminium verpakking is eenvoudig te openen en is dankzij de klittenband sluiting na opening goed hersluitbaar. Hierdoor geen kans op morsen bij omvallen van de zak én altijd een verse maaltijd tot de laatste brok.

✔️ De aluminium zak houdt de inhoud langer koel en fris en zorgt voor behoud van smaak en voedingswaarde.

Onze Normen en Waarden

Kwaliteit is ons belangrijkste kenmerk.

Eenvoud

Familie

Nabijheid

Kwaliteit

Passie

Ervaring

Missie

Het leven van diereigenaren vereenvoudigen en de levenskwaliteit van huisdieren verbeteren.

Visie

Toonaangevend worden als exclusief referentievoeder in veterinaire klinieken in Europa

Uw Distributeur in de Benelux

Vetsimplicity wordt exclusief door Phytotreat BV gedistribueerd in de Benelux. Phytotreat is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van natuurlijke gezondheidsproducten voor dieren.
Met meer dan 10 jaar ervaring in de veterinaire industrie, kennen wij de vraag van de diereigenaar én de dierenarts als geen ander.

Ons team bestaat onder andere uit een dierenarts, een ingenieur voedingstechnologie en een paraveterinair, zodat u als klant of dierenarts kunt rekenen op de best mogelijke ondersteuning.

Contact

Phytotreat BV

Ballemanseweg 2a
4855 AP Galder
T +31 (0) 76 – 5650051

BTWnr.     NL820950725B01

KvK          20155902


Email consument sales@phytotreat.nl

Wilt u als dierenarts meer informatie over Vetsimplicity voor uw praktijk?
Email dierenarts vet@phytotreat.nl

Neem Contact Op

Kattenvoeding

Hondenvoeding