Ons Concept

Vetsimplicity is uitsluitend verkrijgbaar via de praktijk van uw dierenarts en op deze website. Koop het bij uw dierenarts óf bestel het hier online mét de praktijkcode van uw dierenarts.

Alle producten glutenvrij

Graanvrij en gluten vrije formules. Door te kiezen voor zalm of kip als eiwitbron is het tevens geschikt voor een allergie gevoelige hond of kat. Vetsimplicity bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen, maar is geconserveerd met natuurlijke antioxidanten.

Voor alle rassen en formaten

De brokformaat is zo gekozen dat ongeacht het ras of de grootte van uw dier Vetsimplicity de perfecte brok biedt. De ronde brok is perfect voor smaak en acceptatie, activeert natuurlijk kauwgedrag, verhoogt de speekselproductie, biedt optimale vertering en werkt gebit reinigend.

Helder prijsconcept

Koop geen grotere zak, maar koop meer zakken voor meer korting! (Tot wel meer dan 20% korting!). Hierdoor blijft de voeding langer vers en smakelijk en is er geen gesjouw meer met grote, zware zakken.

Mix & Match

U krijgt extra korting wanneer meerdere zakken, ongeacht het soort voeding gekocht worden. Zo kunt u zowel voor uw hond als kat in één keer bestellen voor de prijs van een grootverpakking!

De beste verpakking

Vetsimplicity is een unieke aluminium zak verpakt, deze stevige zak houdt de voeding langer koel en vers, is eenvoudig te openen en door de klittenband sluiting perfect en eenvoudig te sluiten. Hierdoor blijft de voeding ook na opening langer vers met optimaal smaakbehoud. De onder atmosfeer verpakte voeding blijft langer vers, zonder gebruik van kunstmatige conserveringsmiddelen.